События, факты, комментарии. Вражда под крышами

zotov-online
На Диком Западе глубоко ошибаются, считая, что хорошо нас изучили. К примеру, тот же вице-президент США Джозеф Байден, который на минувшей неделе после двухдневного визита в Киев удовлетворенно потирал руки: всех помирил.

Читать далее

«Орбита» провела выездные матчи с «Волынью»

3
11-12 декабря запорожская «Орбита» провела выездные матчи седьмого тура с луцкой «Волынью». В первый игровой день запорожанки уверенно сломили сопротивление соперниц – 3:0 (25:15, 25:18, 25:15), справившись с этой задачей за 70 минут.

Читать далее

Запоріжцям презентували автентичну українську книгу-розмальовку

12370889_548773395276632_6006280273864179277_o
11 грудня в Запоріжжі за підтримки Центру мистецтв «АРТ-Простір» у рамках Запорізької книжкової толоки відбулася презентація першої національної книги антистрес-розмальовок «Я люблю Україну».

Читать далее

Пояснювальна записка

до прикінцевих положень проекту Закону України «Про спеціальний правовий режим застосування норм законодавства України в соціально-економічній, бюджетній та інших галузях на територіях з ускладненою екологічною ситуацією (про території зі спеціальним екологічним статусом)»

Читать далее

Проект закону України

«Про спеціальний правовий режим застосування норм законодавства України в соціально-економічній, бюджетній та інших галузях на територіях з ускладненою екологічною ситуацією (про території зі спеціальним екологічним статусом)»

Читать далее

У Запоріжжі презентували книги про переселенців по різні боки барикад

Теми АТО, війни та переселенців швидко увійшли до українського літературного процесу. І можна з упевненістю сказати, що закріпилися вони тут надовго. Підтвердженням цьому є значна кількість творів різного жанру й формату про трагічні події 2014-2015 років.

Читать далее